×

Beste klanten,


Door aanpassingen in ons interieur kan men enkel reserveren tot max 8 pers per tafel.

Banket

Banket

Koude Voorgerechten

Tartaar van tonijn, koriander, limoen en wasabi

€ 14,00

Garnalencocktail a l'ancienne

€ 15,00

Ibericoham met pasta en groene asperges

€ 14,50

Huisgerookte zalm

€ 14,00

Gravad lax (gemarineerde zalm)

€ 14,00

Duo van gerookte zalm en gravad lax

€ 14,00

Carpaccio van ossehaas

€ 14,00

Vitello tonato

€ 14,00

Kalfstartaar, basilicumcreme en salsa verde

€ 13,00

Gebakken asperges, creme van kropsla en gemarineerd mosterdzaad

€ 13,00

Halve kreeft en belle-vue

€ 21,00

Waterkerssalade met olijven, pompelmoes, advocado en noten

€ 14,00

Terrine van ganzelever met vijgenmarmelade

€ 17,00

Soepen

Creme portugaise (tomatenroomsoep met porto)

€ 5,50

Creme agnes sorel

€ 5,50

Aspergeroomsoep

€ 5,50

Thaise kippensoep (kokosmelk en koriander)

€ 5,50

Aspergeroomsoep met tartaar van zalm

€ 8,50

witloofsoepje en grijze garnaaltjes

€ 8,50

Cappuccino van schaaldieren

€ 8,50

Bloemkoolsoep met gerookte forel

€ 7,00

Pompoensoep met gebakken Sint Jacobsoester in spek

€ 8,50

Warme Voorgerechten

Geplette patatjes met garnalen en gepocheerd eitje

€ 17,00

Roodbaars met ratatouille en pastissaus

€ 18,00

Gebakken Sint Jacobsoesters met gamba, kreeftensaus

€ 17,00

Zalmfilet, gestoofde jonge spinazie en saffraansaus

€ 17,00

Vispannetje "thermidor"

€ 17,00

Pladijs, zalm, duxelle en champagnesaus

€ 17,50

Zeebaars in olijfolie, brandade van schelvis

€ 17,50

Scampi look of maison 5st

€ 14,00

Rogvleugel met mosterdsaus en kappertjes

€ 16,50

Gegrild spiesje van gamba en coquilles, ras el hanout

€ 18,00

Roodbaars , tomatencompote en blanke botersaus

€ 16,50

Deze gerechten kunnen ook als hoofdgerecht mits supplement.

Hoofdgerechten

Gevulde kipfilet met Gandaham, mozarella en pesto

€ 17,50

Parelhoenfilet , portosaus

€ 18,00

Chateaubriand , bordelaisesaus, parisienneaardappelen

€ 19,50

Varkenshaasje , fine champagne

€ 18,50

Kalfsfilet, gebraiseerd witloof, robertaardappelen

€ 19,50

Lamskroon ,lookroom , gratin dauphinois

€ 21,00

Kalfskroon blackwell

€ 19,00

Kalfsmignonette met lichte pepersaus

€ 19,50

Zalmfilet in spek, bloemkoolstoemp en dillesaus

€ 20,00

Kabeljauw met grijze garnaal , waterkerspuree, bieslookmousseline

€ 21,00

Tartaar van Coeur de boeuf, geconfijte tomaat, kappertjes

€ 17,50

Lamsfilet, mosterdsausje, rösti

€ 21,50

Varkenswangen met bier, stroaardappel

€ 19,00

Kalkoensteak, duivelsesaus

€ 18,00

Desserts

Ijstaart of ijslam

€ 7,50

Witte chocolademousse, frambozen en sorbet

€ 8,00

Parfait van nougat

€ 8,00

Moelleux van chocolade

€ 8,00

Dome van frambozenmousse

€ 8,00

Duo van chocolademousse

€ 8,50

DEZE MENU'S MOETEN OP VOORHAND BESPROKEN WORDEN !!

Indien u de formule met aangepaste wijnen, water en koffie wenst wordt er

€ 25 bij het menu gerekend

Rouwtafels

Aperitief bij het binnenkomen, broodjesbuffet met 4 verschillende soorten beleg en rauwkost

€ 21,50

Mattentaart en confituurtaart

€ 5,50