Beste klanten,
Door aanpassingen in ons interieur kan men enkel reserveren tot max 8 pers per tafel.
Let wel : wij werken enkel op reservatie !
Reserveren kan via ons reservatiesysteem of telefonisch.
Banket
Banket
Koude Voorgerechten
Tartaar van tonijn, koriander, limoen en wasabi
Huisgerookte zalm
Gravad lax (gemarineerde zalm)
Duo van gerookte zalm en gravad lax
Carpaccio van ossehaas
Vitello tonato
Terrine van ganzelever met vijgenmarmelade
Soepen
Creme portugaise (tomatenroomsoep met porto)
Creme agnes sorel
Aspergeroomsoep
Aspergeroomsoep met tartaar van zalm
witloofsoepje en grijze garnaaltjes
Bloemkoolsoep met gerookte forel
Pompoensoep met gebakken Sint Jacobsoester in spek
Warme Voorgerechten
Gebakken Sint Jacobsoesters met gamba, kreeftensaus
Zalmfilet, gestoofde jonge spinazie en saffraansaus
Vispannetje "thermidor"
Scampi look of maison 5st
Rogvleugel met mosterdsaus en kappertjes
Deze gerechten kunnen ook als hoofdgerecht mits supplement.
Hoofdgerechten
Gevulde kipfilet met Gandaham, mozarella en pesto
Parelhoenfilet , portosaus
Chateaubriand , bordelaisesaus, parisienneaardappelen
Varkenshaasje , fine champagne
Lamskroon ,lookroom , gratin dauphinois
Kalfskroon blackwell
Kalfsmignonette met lichte pepersaus
Zalmfilet in spek, bloemkoolstoemp en dillesaus
Kabeljauw met grijze garnaal , waterkerspuree, bieslookmousseline
Lamsfilet, mosterdsausje, rösti
Varkenswangen met bier, stroaardappel
Kalkoensteak, duivelsesaus
Desserts
Ijstaart of ijslam
Witte chocolademousse, frambozen en sorbet
Parfait van nougat
Moelleux van chocolade
Dome van frambozenmousse
Duo van chocolademousse
DEZE MENU'S MOETEN OP VOORHAND BESPROKEN WORDEN !!
Indien u de formule met aangepaste wijnen, water en koffie wenst wordt er
€ 29 bij het menu gerekend
Rouwtafels
Aperitief bij het binnenkomen, broodjesbuffet met 4 verschillende soorten beleg en rauwkost
Mattentaart en confituurtaart